V pondelok 20.2. odštartovala šachová Modra turnajom "O pohár Ľudovíta Štúra 2023".

Erb SK ModraTurnaj sa hrá v príjemnom prostredí hotela Sebastián u Hoffera na 6 kôl tempom 2x 60 minút na partiu s prídavkom 30 sekúnd za každý vykonaný ťah.
Zabojovať o víťazstvo prišlo 25 hráčov z dvoch federácií. Prvým nasadeným je čerstvý držiteľ titulu FM, mladý a talentovaný Patrik Števík z klubu ŠK Junior CVČ Banská Bystrica. Najväčším konkurentom Paťovi by mal byť druhý nasadený Ondrej Vadila zo Slovana Bratislava. Našťastie nielen v šachu ale aj v iných športoch nie je núdza o prekvapivé výsledky a keď k tomu pripočítate talent a mladícku "drzosť" môže sa stať naozaj čokoľvek.
Víťaza turnaja a majiteľa Pohára Ľuduvíta Štúra pre rok 2023 spoznáme v stredu.

Online prenos šachového turnaja "O pohár Ľudovíta Štúra 2023" zabezpečujeme pomocou wifi súprav od spoločnosti Chess-Evolution a vysielame na šachových serveroch chess.sk a chessbase.com

Losovanie, výsledky jednotlivých kôl a priebežné výsledky
Fotogaléria turnaja

Podujatie Jarná prázdninová šachová Modra 2023 bude pokračovať stredu až piatok sústredením s veľmajstrom Csabom Balogom na tému "Útočný a pozičný šach". V prípade záujmu sa môžete ešte prihlásiť. Bližšie informácie k sústredeniu nájdete tu.

Tešíme sa na vás.


Organizátori podujatia